18-08-2022

Velkommen til min blog

Velkommen til min blog - "Socialrådgiver NYT"

Her på siden vil jeg skrive om relevante emner inden for mit fag som socialrådgiver. Det kan være ny lovgivning eller nye politiske tiltag, hvor jeg vil betragte emnerne ud fra flere forskellige perspektiver.

Jeg betragter ikke mig selv som selvudnævnt ekspert, men med mange års erfaring i bagagen er jeg alligevel stødt på udfordringer i systemet og i lovgivningen, som jeg har en holdning til, og som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg er også meget optaget af de gode historier - altså der hvor mennesker har følt sig mødt og hjulpet - hvad var det der fungerede?. Ligeså meget er jeg optaget af de historier hvor det modsatte gør sig gældende.

Jeg tror på, at de mennesker der har stiftet bekendtskab med "systemet" er de egentlige eksperter, og på sigt håber jeg at nogen har lyst til at fortælle deres historier, så både socialrådgivere, politikkere og ledere ude i kommunerne kan blive klogere.

Hvis og når det lykkedes mig at finde mennesker der vil dele deres historie og egne oplevelser fra systemet, så vil jeg dele det her på min blog.